Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας οι εμβολιασμοί των υγειονομικών οι οποίοι θα διαρκέσουν έως τις 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η «λίστα» των υγειονομικών της Πρέβεζας που έχουν δηλώσει ότι θα εμβολιαστούν ξεπερνά το 60% με αυξητική τάση, ενώ η διαδικασία θα γίνεται στο λυόμενο στον εξωτερικό χώρου του Νοσοκομείου.

Για τον γενικό πληθυσμό θα υπάρξουν προσεχώς ανακοινώσεις, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν όλα τα Κέντρα Υγείας.

Σε ότι αφορά τον εμβολιασμό των υγειονομικών γενικότερα στην Ήπειρο αυτός ξεκινά σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Τα πρώτα εμβόλια κατά του κορονοϊού παρελήφθησαν στο Πανεπιστημιακό το μεσημέρι της Δευτέρας και έφτασαν εκεί συνοδεία περιπολικών.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται στη Μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού η οποία έχει μετατραπεί σε πρότυπο εμβολιαστικό κέντρο, ενώ αναμένεται να πραγματοποιούνται 70 εμβολιασμοί ημερησίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ