Μετά από μια μαραθώνια απολογία, η οποία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν την προσωρινή κράτηση του 36χρονου, ο οποίος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 32χρονη  σύζυγο και μητέρα των δύο εκ των τριών παιδιών του, πριν λίγες ημέρες στη Σητεία.

Ο 36χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Κατερίνας.

Έτσι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 36χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Νεαπόλεως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Προχθές έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν τα πεθερικά από τον πρώτο του γάμο (η πρώτη του σύζυγος δεν είναι στη ζωή), τα οποία ζήτησαν την κηδεμονία της 11χρονης κόρης του 36χρονου από τον πρώτου του γάμο. Η εισαγγελέας αφού εξέτασε το αίτημά τους αποφάσισε να τους δοθεί η επιμέλεια κι έτσι η 11χρονη θα μείνει με τους παππούδες της σε περιοχή της Ηπείρου.

Το άγριο φονικό που συγκλόνισε την περιοχή της Σητείας έγινε μέσα σε λίγα λεπτά κι αφού είχε προηγηθεί μία ακόμα φασαρία ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέσα στο σπίτι της μητέρας της όπου βρίσκονταν η ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της,  η άτυχη Κατερίνα Μελάκη έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του άντρα, ο οποίος μην μπορώντας να δεχθεί ότι η γυναίκα του τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί και τα παιδιά τους, της έκοψε το νήμα της ζωής, στραγγαλίζοντάς τη.

Η  δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν ο αδερφός του θύματος χρειάστηκε να πάει στο σπίτι της μητέρας του, όπου τους τελευταίους μήνες είχε βρει καταφύγιο η 32χρονη. Λίγα μόλις λεπτά  πριν, ο 36χρονος συζυγοκτόνος είχε παρουσιαστεί στον σκοπό του Τμήματος Σητείας, αναφέροντας σύμφωνα με πληροφορίες, ότι χτύπησε και άφησε αναίσθητη την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η  32χρονη, η οποία εργαζόταν ως συμβασιούχος στην υπηρεσία Πρασίνου στον Δήμο Σητείας, είχε από τον περασμένο Δεκέμβριο αποφασίσει να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, ο οποίος εργαζόταν επίσης ως συμβασιούχος στο Δασαρχείο. Η 32χρονη είχε πάρει αυτή την απόφαση μετά από ένα επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου η ίδια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κακοποιήθηκε από τον άντρα και πατέρα των δύο τους παιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here