Ένα εξαιρετικά καυστικό αλλά και εύστοχο σχόλιο κάνει η έγκυρη «Ηχώ» της Άρτας με αφορμή τα τεκταινόμενα για το φράγμα στο Αυλάκι του Δήμου Καραισκάκη μετά τις αποκαλύψεις για την θετική γνωμοδότηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το σχόλιο είναι το ακόλουθο:

Ο Ατσίδας είναι ελληνική, κωμική, κινηματογραφική ταινία του 1962, σε παραγωγή Φίνος Φιλμς και σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη…. εκεί ακούστηκε η μέθοδος «στρίβειν διά του αρραβώνος», που όταν οι συγγενείς της νύφης στριμώχνουν τοβ «γαμπρό», ηρεμεί τα πράγματα με το σόι της νύφης, δίνοντας χρόνο στον γαμπρό να χωρίσει την αρραβωνιαστικιά του!!!

Τη μέθοδο αυτή θύμισε η υπόθεση με το Φράγμα στο Αυλάκι και τη στάση του βουλευτή Άρτας Γιώργου Στύλιου, στο θέμα αυτό, όπου δήλωσε –επίσημα και εγγράφως- πως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι «αναρμόδιο» για την υπόθεση αυτή… κι έρχεται μετά η απόφαση του Υπουργείο που λέει «ναι στο Φράγμα…»!!!

Να σημειώσω πως και σε άλλα θέματα ο κύριος Στύλιος χρησιμοποίησε τη μέθοδο «στρίβειν διά του αρραβώνος», όπως για τα πλωτά φωτοβολταϊκά στο Φράγμα Πουρναρίου, την μετατροπή των ΤΕΙ Άρτας σε Πανεπιστημιακά Τμήματα και όσα επακολούθησαν, για να θυμηθώ δύο από τα πιο σοβαρά…

Όμως για το θέμα της κατασκευής Φράγματος στο Αυλάκι, δεν θα σχολιάσω τίποτε άλλο… περιμένω όμως την αντίδραση του Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη, που είναι και ο ίδιος στην παράταξη της ΝΔ, καθώς και της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και των Συλλογικών Φορέων της Περιοχής, που μέχρι πρότινος βομβάρδιζαν τα Τοπικά ΜουΜουΕ με καυτερές ανακοινώσεις και τα λοιπά…

Να δούμε τώρα τι θα πουν… και κυρίως τι θα πράξουν απέναντι σε όσους άλλα λένε κι άλλα κάνουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ