Συγκλονίζει νέα μαρτυρία για όσα συνέβησαν στην Άρτα όταν μια παρέα βγήκε για κυνήγι με έναν 16χρονο να σκοτώνει κατά λάθος τον 33χρονο θείο του και στη συνέχεια να αυτοπυροβολείται

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή Μικρό Φράγμα στην Άρτα το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τον 33χρονο θείο του πριν να στρέψει το ίδιο όπλο στον εαυτό του και να αυτοπυροβοληθεί περιέγραψε ένας από τους επτά που συμμετείχαν στην παρέα η οποία είχε βγει για κυνήγι αγριογούρουνου.

Σύμφωνα με τον έναν από τους επτά κυνηγούς που μίλησε στο ΆρταTV ο θάνατος του 33χρονου ήταν ακαριαίος με τον αδερφό του και πατέρα του 16χρονου να φτάνει στο σημείο αλλά να μην προλαβαίνει να σταματήσει τον νεαρό από το να κάνει το απονενοημένο διάβημα.

«Άκουσα κάποια στιγμή τις ντουφεκιές και μετά τις κραυγές «βοήθεια, βοήθεια». Ο πατέρας του νεαρού έτρεξε, είχε φτάσει στα 5 μέτρα από το παιδί και του φώναξε «Γιαννάκη μη» αλλά δεν τον πρόλαβε» είπε ο ένας από τους επτά της παρέας με δάκρυα στα μάτια και χωρίς να μπορεί ακόμα να πιστέψει το μέγεθος της τραγωδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here