Η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε οκταετή φυλάκιση σε καθαρίστρια που εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων προκάλεσε έκπληξη στο πανελλήνιο.

Η συγκεκριμένη εργαζόμενη πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού και εξακολουθεί να παράσχει τις υπηρεσίες της στο τμήμα του νοσοκομείου.

Η δεύτερη δίκη αναμένεται να διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου και η ίδια προ ημερών ενημέρωσε τη διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων και εκεί φέρεται να είπε ότι «και πάλι θα το έκανε για να θρέψει τα παιδιά της».

Κατανοητή χαρακτηρίζει την αντίδρασή της ο πρόεδρος του συλλόγου, σημειώνοντας πως υπάρχει παράβαση και θα έπρεπε ο έλεγχος να γίνεται σε προγενέστερο χρόνο.

Η 50χρονη εργαζόμενη απουσίαζε σήμερα από την εργασία της. Στο νοσοκομείο οι εργαζόμενοι είχαν γνώση της υπόθεσης και οι συνάδελφοί της, που μίλησαν στην ΕΡΤ, σκιαγράφησαν την προσωπικότητα της συναδέλφου τους με τα καλύτερα λόγια.

Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου δεν έχει λάβει καμιά επίσημη ενημέρωση τόσο για την παράβαση της 50χρονης όσο και για την ποινή που της επιβλήθηκε. Να σημειωθεί, τέλος, ότι η καταδικασθείσα, σε πρώτο βαθμό, έχει 13 παιδιά και 13 εγγόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ