Θέματα που αφορούν την απασχόληση στην περιοχή της Πρέβεζας μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας καθώς και άλλων προγραμμάτων κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης βουλευτή Πρέβεζας Κωνσταντίνο Μπάρκα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπάρκα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες με τα ονόματα των ωφελουμένων προκειμένου, το συντομότερο δυνατό -και πριν την έναρξη της θερινής περιόδου- οι εργαζόμενοι να βρίσκονται στις θέσεις τους.

Την επίσπευση της διαδικασίας ζήτησε και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες για προσωπικό ενόψει και των εορτών του Πάσχα χαρακτηρίζοντας τον τομέα της απασχόλησης ,κυρίως των νέων, ως πρώτη και βασική προτεραιότητα.

Οι κύριοι Μπάρκας και Μπαΐλης αναφέρθηκαν και σε άλλα θέματα του Δήμου τα οποία μπορούν από κοινού να προωθηθούν, με γνώμονα πάντα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here