Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στην Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας στο σημείο όπου εντοπίστηκε το τμήμα κρανίου το οποίο πιθανολογείται ότι ανήκει στην αγνοούμενη (εδώ και 8 χρόνια) Αγγελική Πεπόνη.

Το κλιμάκιο των αστυνομικών (μαζί με άνδρες της ΕΜΑΚ, της ΛΕΚ και της Πυροσβεστικής ) αναζητά περισσότερα στοιχεία αλλά και τυχόν υπόλοιπα μέλη του σκελετού στον οποίον ανήκει το κρανίο.

Όπως μετέδωσε η δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας , οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην τάφρο η οποία όμως είναι γεμάτη νερά.

Γι αυτόν τον λόγο τοποθετήθηκε πλέγμα και έχει ξεκινήσει η αποστράγγισή της, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μία με δύο μέρες.

Ακόμη στο σημείο βρίσκονται οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας Παύλος Σαραμπασίνας και Ζαλόγγου Κώστας Ματέρης καθώς και συνεργεία του δήμου Πρέβεζας και της Π.Ε που συνδράμουν στις ενέργειες για την αποστράγγιση της τάφρου.

Με δεδομένο πλέον ότι το τμήμα κρανίου ανήκει σε νεαρή γυναίκα ο θάνατος της οποίας έχει επέλθει πριν από 8 με 10 χρόνια και το γεγονός ότι δεν αγνοείται κανένα άλλο άτομο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην περιοχή, οι πιθανότητες εξιχνίασης της εξαφάνισης της 25χρονης κοπέλας φαντάζουν περισσότερες από ποτέ.

Να θυμίσουμε ότι η Αγγελική αγνοείται από τον Ιούνιο του 2010, ενώ ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here