Όπως μεταδίδει το zoosos.gr, ο ιδιοκτήτης του σκύλου βρισκόταν στην πτηνοτροφική του μονάδα στους Κωστακιούς όταν άκουσε τους πυροβολισμούς και είδε τα κοτόπουλα να τρέχουν τρομαγμένα.

Βγήκε έξω και είδε σε απόσταση 30 μέτρων τον άνδρα με όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του και τον σκύλο του τραυματισμένο. Λίγο πριν είχε ανοίξει την πόρτα της περίφραξης της επιχείρησης του καθώς περίμενε να του φέρουν ζωοτροφές και έτσι το σκυλί του βρέθηκε εκτός χώρου.

Επειδή φοβήθηκε μήπως ο δράστης πυροβολήσει και τον ίδιο σημείωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του Ι.Χ. και αποχώρησε από το σημείο ειδοποιώντας την αστυνομία. Ο δράστης με το που είδε να απομακρύνεται από το σημείο έβαλε όπισθεν και έφυγε.

Αργότερα δήλωσε στον ιδιοκτήτη του ζώου ότι δεν κατάλαβε πως το σκυλί ήταν δικό του αλλά πως πρόκειται για κάποιο από τα σκυλιά του Συνεταιρισμού και ότι ήθελε να προστατέψει τα πρόβατά του.

Όπως εξήγησε ο ιδιοκτήτης στο zoosos.gr, το κόστος αποκατάστασης των τραυμάτων του σκύλου – καθώς τα σκάγια το πέτυχαν στα πόδια – θα φτάσει τις 2.500 ευρώ καθώς θα τοποθετηθούν λάμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ