Όλα πάνω του τα πήρε ο ένας εκ των δύο Ιταλών που συνελήφθησαν μαζί με δύο Σέρβους και έναν Πρεβεζάνο, για τα 26 κιλά Κοκαΐνης που εντόπισε η Αστυνομία σε ταξιδιωτικό σάκο σε Εταιρεία στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας.

Σήμερα το πρωί οι δύο Ιταλοί μεταφέρθηκαν στον Ανακριτή, συνοδευόμενοι από τον συνήγορο υπεράσπισης Αλέξης Κούγια αλλά και ισχυρή Αστυνομική δύναμη.

Σε δηλώσεις του στην Τοπική Φωνή, ο κ. Κούγιας υπογράμμισε ότι η υπόθεση της Πρέβεζας συνδέεται με την υπόθεση της Βάρκιζας, όπου βρέθηκαν 150 κιλά κοκαΐνης μέσα σε πολυτελές διαμέρισμα Σέρβου. Σημείωσε ότι ο ένας από τους πελάτες του αναλαμβάνει την ευθύνη και ισχυρίζεται ότι ο δεύτερος Ιταλός αλλά και ο Πρεβεζάνος  δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Ο κ. Κούγιας δήλωσε τα εξής «Βρισκόμαστε στο στάδιο της τακτικής ανακρίσεως όπου ο Ανακριτής συγκεντρώνει τα στοιχεία και προσπαθεί να διερευνήσει πτυχές της υποθέσεως που δεν διερεύνησε η Αστυνομία ή να διασταυρώσει εάν είναι αλήθεια αυτά τα οποία ισχυρίζονται οι αστυνομικοί από την μία πλευρά και οι κατηγορούμενοι από την άλλη.

Πρόκειται για μία σοβαρή υπόθεση, η οποία όμως με τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που έχει, φέρεται ότι είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τη γνωστή υπόθεση της Αθήνας, στη Βάρκιζα όπου συνελήφθη ο Σέρβος.

Υπερασπίζομαι τους δύο κυρίους ιταλικής καταγωγής, ο ένας πελάτης μου έχει παραδεχθεί τη συμμετοχή του και μάλιστα είναι κατηγορηματικός και με επιχειρήματα ότι ο δεύτερος Ιταλός αλλά και ο Πρεβεζάνος δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Για να γίνει αυτό που έγινε βεβαίως μεσολάβησαν οι δύο Σέρβοι, αυτό που υποψιαζόμαστε με τον πελάτη μου, είναι πως ο ίδιος ήταν το θύμα της ιστορίας, προκειμένου δηλαδή ο πραγματικός έμπορος ναρκωτικών (Σέρβος- Βάρκιζα) να έχει ευεργετική μεταχείριση η οποία φτάνει μέχρι την απαλλαγή του, κατασκεύασε αυτή την ιστορία, διότι τα ναρκωτικά έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, ακόμη και λογότυπο (σύμβολο κεφαλής ταύρου) με την υπόθεση της Βάρκιζας.

Θα προσπαθήσουμε κατά την εξέλιξη της ανακρίσεως να το αποδείξουμε, διότι είναι εντελώς διαφορετικό να είσαι έμπορος ναρκωτικών και άλλο να σε καθιστούν έμπορο για να γλυτώσει ο πραγματικός έμπορος» κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώτος εκ των δύο Ιταλών απολογούνταν για δύο ώρες στον Ανακριτή. Μετά το τέλος της απολογίας και του δεύτερου κατηγορούμενου, ο Εισαγγελέας τους έκρινε προφυλακιστέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα απολογηθεί ο Πρεβεζάνος φερόμενος ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

 

 

 

Τοπική Φωνή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ