Η παραλία του Καναλίου Πρέβεζας συμπεριλαμβάνεται στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Telegraph και στο οποίο παρουσιάζονται τέσσερις παραλίες στην Ευρώπη όπου κανείς μπορεί να απολαύσει τις καλοκαιρινές βουτιές του.

Στην πρώτη θέση της τετράδας βρέθηκε η παραλία Tropea στην Καλαβρία της Ιταλίας, το Κανάλι στην δεύτερη θέση , το Blue Lagoon στο Κομίνο της Μάλτας στην τρίτη , και στην τέταρτη η παραλία Costa de la Luz στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.

Το Κανάλι χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο δημοφιλείς ακτές του νομού, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό, το οποίο την επιλέγει τόσο για την απέραντη αμμουδιά της, όσο και για τα ονειρικά νερά του Ιονίου στα οποία είναι παραδομένη.

Το μήκος της ακτής αγγίζει τα 4 χλμ., με τους λουόμενους να έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, χωρίς να χρειαστεί να συνωστίζονται με τους υπόλοιπους επισκέπτες της παραλίας. Η ευρύτερη περιοχή είναι πλήρως οργανωμένη τουριστικά με ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και εστιατόρια καθώς και καφέ- μπαρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ