Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες που ήθελαν τον Μιχάλη Μπάγια να αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

Ο πρώην αντινομάρχης δεν επιθυμεί την αναβάθμισή του στο θέση του αντιπεριφερειάρχη και πιθανότατα τη θέση του θα καταλάβει ο περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας Κώστας Ντέτσικας, που σήμερα βρίσκεται ως πρόεδρος στην ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.

Σε αυτή την περίπτωση θα προκύψει κενό στην προεδρία της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Ηπείρου, το οποίο θα καλυφθεί είτε από τον Μιχάλη Μπάγια, ενώ πληροφορίες θέλουν ως υποψήφιο και τον επίσης περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Παπαγρηγορίου.

Σίγουροι αντιπεριφερειάρχες θα πρέπει να θεωρούνται οι Νίκος Καττής και Βασίλης Γοργόλης.

Το μπλοκάκι του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη στην κυριολεξία έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες και έως ότου εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ και σταλεί η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, όλα τα σενάρια παραμάνουν ανοικτά.

Αμετάβλητα είναι τα ονόματα των νέων αντιπεριφερειαρχών στις υπόλοιπες Π.Ε, καθώς στην Άρτα νέος αντιπεριφερειάρχης θα αναλάβει ο Δημήτρης Βαρέλης, στην Πρέβεζα ο Μιχαήλ Σπυρέλης και στην Θεσπρωτία η Αντιγόνη Φίλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here