Θετικές στον Covid-19, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, βρέθηκαν δύο νοσηλεύτριες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν στο epiruspost.gr ότι η μία νοσηλεύτρια βρέθηκε θετική το βράδυ της Πέμπτης κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες εργαζόταν στα χειρουργεία του Νοσοκομείου.

Η δεύτερη νοσηλεύτρια που είναι θετική εργάζεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση των στενών επαφών τους με αποτέλεσμα να επικρατεί αναστάτωση στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Η ιχνηλάτηση όπως σημειώνουν οι γνωρίζοντες απαιτεί ενδελεχή έλεγχο όλων των επαφών εντός και εκτός χειρουργικής αίθουσας συνυπολογίζοντας και πιθανή αστοχία στη σωστή χρήση μάσκας και τήρησης των αποστάσεων κάτι που μπορεί εύκολα να συμβεί σε συνθήκες κόπωσης και άγχους.

Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση της νοσηλεύτριας των ΤΕΠ ενώ για μία ακόμη φορά φαίνεται ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα εντός του νοσοκομείου εφαρμόζονται κατά το δοκούν καθώς οι ανάγκες για την στελέχωση των τεσσάρων Μονάδων Λοιμωδών έχει προκαλέσει ασφυκτική πίεση και μεγάλες ανάγκες προσωπικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ