Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Πρέβεζας και στον ιατρικό κόσμο η είδηση ότι ο πρεβεζάνος γιατρός Γιάννης Γεωργίου 51 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.

Ο Γιάννης Γεωργίου βρισκόταν στην Τουρκία τόπο καταγωγής της συζύγου του, όπου νόσησε από κορονοϊό και τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Ο Γιάννης Γεωργίου από το 2000 ασκούσε το ιατρικό επάγγελμα με ειδίκευση στην Γενική Χειρουργική, ενώ από το καλοκαίρι του 2018 υπηρετούσε στο ΓΝ Πρέβεζας με ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής.

Ο Γιάννης Γεωργίου στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” και στη συνέχεια μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων Νομικών προσώπων του Δήμου Πρέβεζας ανάμεσά τους και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.

Την λύπη τους για τον θάνατο του και την συμπαράσταση στην οικογένεια του εκφράζουν με δεκάδες μηνύματα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του.

Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος για τον συνεργάτη και φίλο του αναφέρει: «ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ, ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ. Καμία λέξη δεν μπορεί και δεν αρκεί να περιγράψει το θρήνο και τον πόνο όταν χάνεις έναν παιδικό φίλο, ένα άξιο άνθρωπο και ικανό επιστήμονα που τίμησε στο έπακρο τον όρκο του ως γιατρός στην υπηρεσία στο συνάνθρωπο και ένα συνοραματιστή για το καλύτερο στον τόπο μας, στον οποίο μαζί μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Καλό παράδεισο καλέ μου παιδικέ φίλε Γιάννη.»

Την θλίψη τους για την απώλεια του Γιάννη Γεωργίου εκφράζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, ενώ σήμερα δεν θα μεταδοθούν οι ενημερωτικές εκπομπές της ραδιοφωνίας σε ένδειξη πένθους .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here