Με ευτράπελα ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τους μαθητές του 7ο Δημοτικού Σχολείου.

Χωρίς ρεύμα έμεινε το πρωί το 7ο Δημοτικό Σχολείο, κάτι που φυσικά προκάλεσε έντονη ανησυχία σε μαθητές και τους γονείς τους.

Ο Δήμος Αρταίων είχε αμελήσει να πληρώσει τους λογαριασμούς του προηγούμενου έτους και ΔΕΗ προχώρησε στην διακοπή ηλεκτροδότησης του σχολείου.

Ζητούμε συγνώμη από την σχολική κοινότητα για την αναστάτωση που προκλήθηκε» ενημέρωσε σχετικά ο Δήμος Αρταίων, μέχρι που ήρθε η οργισμένη αντίδραση του προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

«Θλίβομαι πραγματικά για την κατάντια της δημοτικής αρχής, μόλις ενημερώθηκα πως η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα διότι ο δήμος δεν φρόντισε να το πληρώσει! Αποτέλεσμα είναι στο σχολείο να μην μπορεί να λειτουργήσει τίποτα» έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Στασινός και συνέχισε αποκαλύπτοντας «μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά, η ΔΕΗ είχε ξαναπάει να κόψει το ρεύμα αλλά με τα παρακάλια των δασκάλων και με την παρέμβαση γονέα και μέλους του συλλόγου μας που εργάζεται στην εταιρεία απεφεύχθη η διακοπή!».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Rotan News η διακοπή έγινε στις 08:30 το πρωί, με το σχολείο να ενημερώνει τον Δήμο και το ρεύμα να έρχεται ξανά περίπου στις 10:30, ενώ μέχρι τις 13:00 η πρωτοβάθμια διεύθυνση Άρτας, δεν γνώριζε για το συμβάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ