Να παραμείνει στην πόλη το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ζήτησαν Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας και φορείς του νομού, σε ανοιχτή συνεδρίαση του Σώματος, στην οποία, μεταξύ άλλων παρέμβαση έκανε και ο πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ύστερα από την Γενική Συνέλευση καθηγητών του Τμήματος, στην οποία διατυπώθηκε η πρόταση για μεταφορά του στα Ιωάννινα, καθώς ο αριθμός υποψηφίων φοιτητών που το επέλεξαν ήταν φέτος δραματικά μειωμένος από την καθιέρωση βάσης εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.

«Στρατηγικής σημασίας» χαρακτήρισε το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα ο κ. Αλμπάνης, επισημαίνοντας ότι η πρόταση της Γενικής Συνέλευσης θα συζητηθεί στην Κομητεία και στη συνέχεια στην Σύγκλητο.

Από τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και τους εκπροσώπους φορέων, ζητήθηκε αντιπροσωπεία του νομού να συμμετάσχει στην συνεδρίαση της Συγκλήτου όταν θα συζητηθεί η πρόταση που διατυπώθηκε στην Γενική Συνέλευση του τμήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ