OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Από το 2019 έως το 2021 θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αναμόρφωσης που παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece Αλεξάντερ Ζίνελ.

Σύμφωνα με τον κ.Ζίνελ οι εργασίες θα γίνονται με όλα τα αεροδρόμια σε λειτουργία και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών.

Οι οιωνοί για το καλοκαίρι είναι καλοί αφού το πρώτο πεντάμηνο του έτους η επιβατική κίνηση παρουσίασε αύξηση της τάξης του 11,1% το πρώτο πεντάμηνο του έτους με τις διεθνείς πτήσεις να σημειώνουν αύξηση της τάξης του 19,8%, έναντι των πτήσεων εσωτερικού που παρουσίασαν μείωση 1,09%.

Οι εργασίες που περιγράφονται να γίνουν στο αεροδρόμιο του Ακτίου αναφέρουν:
Στα 7.000 τ.μ. προστίθενται άλλα 2.500 τ.μ. στο Terminal.

Επίσης, κατασκευάζεται νέο φυλάκιο, αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού, ριζική επανασήμανση και μαρκάρισμα του διαδρόμου προσγείωσης και στάθμευσης των αεροσκαφών, συνολικού προϋπολογισμού 9 εκατ. ευρω.

Επιπλέον, γίνονται ανακατασκευές στο φυλάκιο, στο σύστημα αποχέτευσης, ανακαινίσεις, επεκτάσεις, ενώ διαμορφώνεται καινούριος χώρος διακίνησης αποσκευών, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 87 εκατ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ