Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συνεχίζει δυναμικά την προβολή – προώθηση , όχι μόνο των τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της αλλά και στα σπουδαία τοπικά προϊόντα του Νομού μας.

Την τιμητική του είχε το αυγοτάραχο της Πρέβεζας όπου στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη έγινε η παρουσίασή του. Με την βοήθεια του Ανδρέα Γκούμα όπου διατηρεί επιχείρηση επεξεργασίας αλιευμάτων όπως Αυγοτάραχο , χταπόδι , γαρίδα , γαύρο και άλλα προϊόντα έδειξε μαζί με την παρουσιάστρια της εκπομπής την διαδικασία παρασκευής του αυγοτάραχου.

Ο τόπος αλλά και τα τοπικά προϊόντα αυτού θα πρέπει συνεχώς να βρίσκονται στο επίκεντρο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη για να αποκτήσουμε brand name τόσο στη γαστρονομία όσο και στον τουρισμό.

«Εμείς ως Ένωση θα συνεχίσουμε τον αγώνα της επικοινωνιακής πολιτικής και εξωστρέφειας για όλο το επόμενο διάστημα» αναφέρει το δελτίο τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here