Το Fanaripress.gr σε συνεργασία με τον Amvrakia Fm 91.9, σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την εκπληκτική παράσταση της Ανεξάρτητης Θεατρικής Ομάδας Άρτας (Α.Θ.Ο.Α.)¨«Ωχ τα νεφρά μου» του Μπάμπη Τσικληρόπουλου.

Οι προσκλήσεις θα δοθούν μέσα από τις εκπομπές:

Πέμπτη 4/11 και Παρασκευή 5/11 το πρωί από τις 8:00 ως τις 10:00 στην Ραδιοφωνική εκπομπή του Αλέξη Κατσαδωράκη «Ο Πρώτος καφές της Ημέρας».

Πέμπτη 4/11 απόγευμα από τις 19:00 εως τις 21:00 στην Ραδιοφωνική εκπομπή του Βαγγέλη Ρίζου «Μουσικό Αλατοπίπερο».

Δευτέρα 8/11 και Παρασκευή 12/11 απόγευμα από τις 19:00 εως τις 21:00 στην Ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Βέτσιου.

Συντονίσου στον Amvrakia Fm 91.9

Η πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη στις 4-11-2021 και για 8 παραστάσεις έως και την Κυριακή 14-11-2021 εκτός Δευτέρας-Τρίτης –Τετάρτης

Ο χώρος θα είναι για εμβολιασμένους και κατόχους πιστοποιητικού νόσησης !! Υποχρεωτική χρήση μάσκας !! Θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα !!

ΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΆ ΜΟΥ

Δύο φίλοι – δύο απόκληροι που παλεύουν να επιβιώσουν μαζεύοντας ανακυκλώσιμα σκουπίδια. Παιδιά ενός κατώτερου Θεού και θύματα της κοινωνίας που ατύχησαν να ανατραφούν, καταφέρνουν να επιβιώνουν με τιμιότητα και αξιοπρέπεια.
Ζούνε σε μια τρώγλη, συντροφιά με κατσαρίδες και ποντίκια, χωρίς θέρμανση και χωρίς βοήθεια από κανέναν. Κι όμως αυτοί οι φτωχοδιάβολοι με έναν τρόπο, ζούνε σχεδόν ευτυχισμένοι, γιατί ο ένας ακουμπάει στον άλλον αντλώντας δύναμη από την δύναμη της φιλίας τους.

εμφανίζεται στην ζωή τους ο “αξιοπρεπής – καθώς πρέπει” κύριος, για να παζαρέψει μαζί τους λίγες σταγόνες ευτυχίας, με αντάλλαγμα τα κορμιά τους.
Είναι απίστευτο πως μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον όπου επικρατεί η φτώχεια, οι εκβιασμοί και εν τέλει η βία, μπορεί να στηθεί μια ξεκαρδιστική κωμωδία.

“Η γυναίκα είναι η αρχή και το τέλος της ζωης” ΜΗΤΣΑΡΑΣ. Αυτή είναι η θεώρηση ενός ανθρώπου που η μοίρα, όπως λέει ο ίδιος, τον έθεσε στο περιθώριο. Αυτή η θεώρηση είναι το σωσίβιο που του επιτρέπει να επιπλέει στο πέλαγος της απόγνωσης και σε αυτό το σωσίβιο προσπαθεί να αγκιστρώσει και τον φίλο του, τον συνοδοιπόρο του στην μίζερη ζωή τους, τον Μπούλη. Και το καταφέρνει εν μέρη φέρνοντας του την Μαγδαληνή η οποία θα αναλάβει να μυήσει τον “άβγαλτο” Μπούλη στην ερωτική τελετουργία.

Και ενώ αυτοί οι τρείς ήρωες του έργου “ΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ” ενώνονται για να δώσουν διέξοδο στη δυστυχία τους, ο “Κύριος Νεφράς” μπαίνει βίαια στη ζωή τους ανατρέποντας τα πάντα. Μπορεί ποτέ αυτό το σενάριο να έιναι μια θεατρική κωμωδία;

Και όμως μπορεί και το καταφέρνει ο Μπάμπης Τσικληρόπουλος με το ιδιοφυές του γράψιμο, αλλά και οι συντελεστές της Α.Θ.Ο.Α. με τις άψογες ερμηνείες τους !!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here