Η ώρα της κατάργησης των κέντρων νεοσυλλέκτων από τη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έφτασε!

Έτσι, από την επόμενη ΕΣΣΟ (2018 Β ΕΣΣΟ), που μπαίνει τον Μάρτιο, οι νέοι οπλίτες θα παρουσιάζονται σε 23 διαφορετικά «σημεία υποδοχής», τα οποία είναι μονάδες υποδοχής που βρίσκονται στις περιοχές όπου και θα υπηρετήσουν τη θητεία τους οι στρατεύσιμοι.

Εκεί, θα παραμένουν έως 3 ημέρες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και για να παραλάβουν ιματισμό και στη συνέχεια θα προωθούνται στις μονάδες για το υπόλοιπο της θητείας τους…

Όλα αυτά βεβαίως είναι λεπτομέρειες, αφού όλο και κάπου θα παρουσιάζονταν οι νεοσύλλεκτοι. Το μέγα θέμα, είναι η τύχη των «παλιών» στρατοπέδων.

Τι θα γίνουν; Κανένας «αρμόδιος» δε δίνει σαφή απάντηση.

Γιατί; Διότι, από το προσεχές καλοκαίρι, οι Τσιπροκαμμένοι θα τα μετατρέψουν σε hotspots, για να υποδεχθούν  τους πρόσφυγες.

Πρόκειται για έτοιμους χώρους, δυο-τρεις μέρες θα κάνουν οι στρατιώτες με τις εργασίες των μετατροπών και θα δοθούν προς χρήση στους νέους «δικαιούχους» τους!

Η δε εγκατάσταση των «προσφύγων» θα γίνει άμεσα (μέσα σε μια νύχτα!), για να φέρουν τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών προ τετελεσμένου γεγονότος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ