ΑρχικήΉπειροςΜε το ροζ της ζωής φωτίστηκε η Πρέβεζα στέλνοντας το μήνυμα της...

Με το ροζ της ζωής φωτίστηκε η Πρέβεζα στέλνοντας το μήνυμα της πρόληψης

Δημοσιεύθηκε:

Με το ροζ της ζωής φωτίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας δυο εμβληματικά κτίρια της Πρέβεζας το Δημαρχείο και ο πύργος του Ρολογιού στον Άγιο Χαράλαμπο.

Τη δράση διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.), το Κέντρο Υγείας, το Τμήμα Πρόνοιας και τον «Σύλλογο Καρκινοπαθών ευπαθών ομάδων, εθελοντών, φίλων και ιατρών «ΜΑΖΙ» ΠΡΕΒΕΖΑΣ» με την προσφορά τεχνικής υποστήριξης από την ΑRT AUDIO και τον Βασίλειο Μάρκου και αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το παρόν στην ξεχωριστή αυτή στιγμή έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθηνά Κωνσταντάκη καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Στροφή στο Μέλλον” Ε.Φονταράς, Β.Κωστούλας , Θ.Ανωγιάτης και Π.Λελοβίτης.

Η κ.Κωνσταντάκη υπογράμμισε ότι η ξεχωριστή αυτή μέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και στο κομμάτι της πρόληψης του καρκίνου του μαστού σημειώνοντας ότι ο Δήμος θα συμμετάσχει σε ανάλογες πρωτοβουλίες που θα διοργανώνουν οι φορείς για να τιμούν παγκόσμιες ημέρες (όπως του αυτισμού, του διαβήτη κλπ). την ίδια μέρα το πρωί εξάλλου οι ίδιοι διοργανωτές ένωσαν τις δυνάμεις τους και μοίρασαν ροζ κορδέλες και ενημερωτικά έντυπα στους πολίτες για τον καρκίνο του μαστού στην κεντρική αγορά στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της σπουδαιότητας που έχει στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης νόσου η πρόληψη.

Τελευταία νέα

Νέα Διανομή Τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ σε Πρέβεζα, Πάργα και Φιλιππιάδα

Νέα διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στις 28-31 Μαρτίου 2023...

Καθιέρωση «Ημέρας μνήμης των ευεργετών» από τον Δήμο Πάργας

Η ευεργεσία είναι ένας σημαντικός κρίκος στην πολυσήμαντη ιστορία του Δήμου Πάργας και σηματοδοτεί...

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου 2023 στον Δήμο Πάργας

Την Επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας θα γιορτάσει ο Ελληνικός Λαός την 25η Μαρτίου, ημέρα...

Ξανά στις ράγες τα τρένα από την Τετάρτη 22/3: Τα δρομολόγια και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Εικοσι δύο μέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, τα τρένα και ο Προαστιακός μπαίνουν...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: