Ακόμη και η απλή διαμαρτυρία με πανό φαίνεται πως ενοχλεί το Μαξίμου, όπως καταγράφεται στην καταγγελία για προσαγωγή τριών νεαρών, οι οποίοι επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό στην Πρέβεζα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μητσοτάκη.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στα μέλη της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και τους οδήγησαν στο τμήμα.

Η ανακοίνωση – καταγγελία

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!
Καταγγέλλουμε την προσαγωγή 3 νεολαίων αγωνιστών- δύο εκ των οποίων μέλη της νΚΑ- κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Πρέβεζα. Οι 3 νεολαίοι επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο κάστρο, ενάντια στην πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης με αφορμή την κυβερνητική, προεκλογική φιέστα στην πόλη. Πριν καν κρεμαστεί το πανό από τους συντρόφους, άνθρωποι της Ασφάλειας, περνώντας στους δύο και χειροπέδες, τους οδήγησαν στο τμήμα.

Δεν τρομοκρατούμαστε από την προσπάθεια της κυβέρνησης ΝΔ να καταστείλει με κάθε τρόπο όποιον/-α αντιστέκεται, διεκδικεί και αγωνίζεται.

Οι μόνοι και πραγματικοί τρομοκρατημένοι είναι αυτοί, Κυβέρνηση- Κράτος και Κεφάλαιο, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τη δύναμη που έχουν στα χέρια τους ο αγωνιζόμενος λαός και η νεολαία.

Και αυτή η κατάπτυστη προσπάθεια φίμωσης της νεολαίας δε θα μείνει αναπάντητη!

Μπροστά σε ένα μέλλον- όλεθρο απαντάμε με οργάνωση, αγώνα, διεκδίκηση και αλληλεγγύη!

Ως νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση δηλώνουμε ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας! Δίνουμε τη μάχη καθημερινά στα σχολεία, τις σχολές, στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές. Καταγγέλλουμε την άθλια αστυνομική παρέμβαση ενάντια στους συντρόφους αγωνιστές. Καλούμε το λαό, αλλά και κάθε μαζικό φορέα του κινήματος να καταδικάσουν τις απαράδεκτες αυτές προσαγωγές.

 

Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση Οργανώσεις Ηπείρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ