spot_img
ΑρχικήΉπειροςΤραγικό θανατηφόρο τροχαίο στην Ηγουμενίτσα: Έχασε τη ζωή της λίγο πριν το...

Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο στην Ηγουμενίτσα: Έχασε τη ζωή της λίγο πριν το γάμο της

Δημοσιεύθηκε:

Λεπτομέρειες για το τραγικό τροχαίο στην Ηγουμενίτσα, που στοίχισε τη ζωή σε μια 26χρονη κοπέλα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ενα μάθημα πριν από το πτυχίο της και λίγους μήνες πριν από τον γάμο της, ο θάνατος «έσβησε» τα όνειρά της για πάντα.

Πρόκειται για την 26χρονη Μαρίνα Κοκκίνη από την Ιεράπετρα, η οποία χθες το πρωί, ανήμερα τα Χριστούγεννα, οδηγώντας το αυτοκίνητό της στον επαρχιακό δρόμο Ηγουμενίτσας – Αγίας Μαρίνας έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της.

Η τραγική είδηση διαχύθηκε πάρα πολύ γρήγορα, χτες, στην κοινωνία της Ιεράπετρας, με όλα τα «γιατί» να μένουν αναπάντητα στον οποιονδήποτε μάθαινε για τον απροσδόκητο χαμό αυτού του πανέμορφου κοριτσιού.

Το νεαρό κορίτσι σπούδαζε και εργαζόταν στην Ηγουμενίτσα, ενώ ήταν αρραβωνιασμένη με έναν κάτοικο της περιοχής και, μάλιστα, ετοιμάζονταν να παντρευτούν το προσεχές καλοκαίρι.

Μέλη της οικογένειάς της έχουν μεταβεί στην Ηγουμενίτσα να παραλάβουν τη σορό της, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διενεργηθεί αύριο Παρασκευή.

Τελευταία νέα

“Σαρώνει” και στο Διαδίκτυο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Τάσος Δράκος

Λίγες μέρες πριν τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και εντυπωσιάζει, η άνευ προηγουμένου, ανταπόκριση...

Σε ένα μαντρί στα ορεινά της Φωκίδας κρυβόταν ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Ο βοσκός με το μαντρί τον πέρασε για ληστή...

«Παγωμένη» η κοινωνία της Άρτας παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία του άτυχου 65 χρόνου...

Άρτα: Τα πρώτα λόγια μετά τη δολοφονία πατροκτόνου στους αστυνομικούς: Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε εκείνος

Κυνικά ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 38χρονος από την Αρτα ότι δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα...

Περισσότερα