Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν από τη ρίψη βεγγαλικών τα οποία «έσκασαν» πριν πάρουν το απαιτούμενο ύψος.

Στο χώρο της πλατείας έφτασε ασθενοφόρο και οι τρεις γυναίκες με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου.

Το ατυχές συμβάν

Όπως μετέδωσε, ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Ιωαννίνων Σωτήρης Αργύρης, οι τρεις γυναίκες βρισκόταν στην Πλατεία του Μετσόβου και όντας οχι καλοί γνώστες χρήσης βεγγαλικών τραυματίστηκαν.

Στην πλατεία εκείνη την στιγμή υπήρχαν γιατροί που κατάφεραν να επαναφέρουν μια από τις κοπέλες που τραυματίστηκε περισσότερο, η οποία έχασε τις αισθήσεις της, προφανώς από το σοκ που υπέστη.

Στην πλατεία του Μετσόβου γινόταν η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση, ενώ ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μετσόβου Απόστολος Γκιούρας, συνόδευσε τις τραυματισμένες γυναίκες στο Κ.Υ Μετσόβου για να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας τους.

Στις τρεις γυναίκες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η υγεία τους εξελίσσεται ομαλά, ενώ η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθαν οι τραυματισμοί, είναι σε εξέλιξη.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο κ. Σέργιος Κασσάρος, πρόεδρος των ξενοδόχων στην περιοχή, τα βεγγαλικά φαίνεται πως πυροδοτήθηκαν λανθασμένα από κοντινό λόφο.

Συνολικά τέσσερις μηνύσει υποβλήθηκαν από ισάριθμα άτομα κατά παντός υπευθύνου για τους ελαφρούς τραυματισμούς.

Από την εκδήλωση στο Μέτσοβο και τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν είναι το βίντεο που αναρτήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ