Την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου Ζωτικό- Μπεστιά ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, κάνοντας επίσης γνωστό ότι η περιφερειακή αρχή προετοιμάζει και την ωρίμανση της μελέτης του επόμενου τμήματος, από Μπεστιά μέχρι Γέφυρα Μπακόλα.

«Το επόμενο τμήμα από Μπεστιά μέχρι Γέφυρα Μπακόλα έχει μελετηθεί και εντός των ημερών θα τελειώσουμε τις παρεμβάσεις, ώστε η μελέτη να είναι ώριμη για δημοπράτηση.

Χαίρομαι γιατί ένα πολύ δύσκολο έργο -ίσως το πιο δύσκολο που έχουμε κάνει ως περιφέρεια λόγω των εδαφών– παίρνει πλέον τον δρόμο του και βγαίνει η Λάκκα Σουλίου από την απομόνωση.

Αν δεν είχαμε το κουράγιο όλοι μαζί στις δυσκολίες που περάσαμε, το τμήμα Τύρια μέχρι Ζωτικό δε θα είχε γίνει ποτέ. Σε συνδυασμό με το τμήμα Ζωτικό– περιοχή Σουλίου και τον δρόμο από το Ελευθεροχώρι μέχρι την Εγνατία Οδό, θα δοθούν άλλες ευκαιρίες στην περιοχή του Σουλίου.

Ο δρόμος αυτός για εμάς πρέπει να φτάσει στην περιοχή της Πρέβεζας. Τα δύσκολα πέρασαν. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολα αυτά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα».

Το έργο Ζωτικό– Μπεστιά έχει προϋπολογισμό 3,5 εκ. ευρώ και ανάδοχος έχει αναδειχθεί η Ιντρακόμ Κατασκευές Ανώνυμη Εταιρεία Τεχνικών Έργων και Μεταλλικών Κατασκευών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here