Θύμα μίας πρωτοφανούς άνανδρης και τραμπούκικης επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος του Fanaripress.gr Δονάτος Παππάς από τον αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά.

Το πρωί της  Παρασκευής 21/05/2021 ο δημοσιογράφος, πήγαινε τον γιο του στο 2ο Παιδικό Σταθμό Άρτας, όταν εκείνη την στιγμή έβγαινε από το συγκεκριμένο σταθμό  ο κ. Ψαθάς.

Ο αντιπεριφερειάρχης κινήθηκε απειλητικά προς την πλευρά του δημοσιογράφου, και άρχισε να τον βρίζει, να προσβάλλει την προσωπικότητά του και να εξαπολύει απειλές για την ζωή του.

Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του σοκαρισμένου και έντρομου γιου του.

και ο λόγος ; το δημοσίευμα του Fanaripress.gr για την εγκληματική αδιαφορία του…

Ήξερε, έβλεπε, και αδιαφορούσε.. ο κ. Ψαθάς !! Τέσσερα χρόνια εγκληματική αδιαφορία!

Αμέσως μετά το άνανδρο χτύπημα, ο Δονάτος Παππάς πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το γεγονός.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, βέβαια, είναι η ψυχολογική κατάσταση του μικρού Αγγελου, ο οποίος είδε με τα μάτια του ένα απίστευτα σκληρό συμβάν σε βάρος του πατέρα του.

Μάλλον ο κ. Ψαθάς δεν έχει καταλάβει ότι θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία και όχι παράδειγμα προς αποφυγή. Όταν ένα πολιτικό πρόσωπο δημιουργεί τέτοιου είδους σκηνικά μπροστά σε αθώα παιδικά βλέμματα, και μάλιστα στο χώρο του σχολείου, να είμαστε σίγουροι ότι οι μελλοντικοί ενήλικες θα είναι άτομα απαίδευτα, τα οποία θα λύνουν τις διαφορές τους με αγένεια και βρισιές, και δε θα παραδέχονται τα λάθη τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημοσιογράφος δέχεται λεκτική βία και απειλές για τη ζωή του από τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας.

Η Ανοχή και η στήριξη που προσφέρει ο κ. Καχριμάνης στον κ. Ψαθά τον έχει αποθρασύνει, και ακολουθεί μεθόδους εκφοβισμού και πρακτικές «σκοτεινών» εποχών χωρίς να υπολογίζει ούτε τις παιδικές ψυχούλες.

Τέτοιες ενέργειες, προσβάλουν την ιστορία της πόλης, τους Αρτινούς και τον Πολιτισμό μας.

Ο Δημοσιογράφος έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, θα αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του.

Η κατρακύλα της Περιφέρειας όπως βλέπουμε δεν έχει πάτο, και ο κύκλος της βίας του κ. Ψαθά εξελίσσεται σε μάστιγα…

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε ενημέρωση με γνώμονα την αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here