Το τι συμβαίνει και στα στρατόπεδα σε βάρος των ζώων αποδεικνύεται από το βίντεο που φαντάρος δημοσίευσε στο facebook για να «θαυμάσουμε» το κατόρθωμα το δικό του και των φίλων του καθώς σε αυτό φαίνεται ότι δύο νεαροί άντρες πιάνουν έναν σκύλο, που είναι ζωντανός, από τα πόδια και τον πετούν στον γκρεμό, ενώ ένας τρίτος άνδρας τους μαγνητοσκοπεί με το κινητό του.

Αυτός που καταγράφει το έγκλημα τους λέει «όχι ρε μαλάκες, ρε μαλάκες τι κάνετε» ταυτόχρονα γελάει μαζί τους, και ενώ όλοι εμπλεκόμενοι χασκογελούν με τον βασανισμό του ζώου, ενώ παράλληλα ακούγονται τα κλάματα του σκύλου από τον γκρεμό…

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.zoosos.gr το έγκλημα διαπράχθηκε πριν από περίπου τέσσερις μήνες στο επιτηρητικό φυλάκιο Πληκατίου στο Στρατόπεδο της Κόνιτσας που βρίσκεται στον νομό Ιωαννίνων.

Ο χρήστης του facebook, Γιώργος Χ. που ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο προφίλ του, απολύθηκε μόλις ολοκλήρωσε τη θητεία του στις 10 Μαρτίου 2018 και δεν υπηρετεί πια.

Όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας θα σταλούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού ώστε αυτοί οι εγκληματίες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν. Το σκυλί δεν γνωρίζουμε αν επέζησε και το μόνο που είναι βέβαιο ότι αν και εύκολα θα εντοπιστούν από τις αρχές δράστες και εμπλεκόμενοι (καθώς έχουμε τα ονοματεπώνυμα και τις φωτογραφίες τους), εντούτοις θα δικαστούν σε αρκετά χρόνια από τώρα…

 

https://www.youtube.com/watch?v=CEp8FKCIdcc&feature=youtu.be

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here