Μέσω facebook η Νατάσα Μπομπολάκη πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.) τονίζει ότι και στο χωριό Βουργαρέλι Άρτας, που ανήκει στον Δήμο Ανατολικών Τζουμέρκων, μια ανεπιθύμητη σκυλίτσα είναι τελικά νεκρή από φόλα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο facebook και στην ομάδα «ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΑΡΤΑΣ» η Παρασκευή Κολεύρη τονίζει ότι στην αδεσποτούλα με τα μικρά ρίξανε φόλα.

Τι επισήμανε η κα Μπομπολάκη για όσα ζήτησε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τι τελικά έγιναν

«Αυτή η Όμορφη Σκυλίτσα και Μάνα 6 Κουταβιών Δεν Υπάρχει Πια

Την Δηλητηρίασαν.

Υπεύθυνος και Ηθικός Αυτουργός Ο Αντιδήμαρχος Και Δήμαρχος Του Δήμου Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων Περιφέρειας Ηπείρου #Στασινός και #Χασιάκος

Η ΠΦΠΟ έλαβε αρκετές καταγγελίες για τη σκυλίτσα και τα κουτάβια της ,που κάποιος παράτησε στο χωριό Βουργαρέλι, ανέφεραν τις εκκλήσεις προς τον Αντιδήμαρχο , ο οποίος ήθελε να τα δώσει σε γνωστό συλλέκτη της περιοχής που διατηρεί ζώα σε πανάθλιες συνθήκες, ζήτησαν τη βοήθειά του αλλά τίποτα .

Με τον Αντιδήμαρχο μίλησα και εγώ στο τηλέφωνο , του πρότεινα τι να κανει , και αφού μου είπε πόσο φιλόζωος είναι Δήμος του , υποσχέθηκε ότι την επόμενη μέρα θα έκανε οσα είπαμε .

Φυσικά και δεν έκανε τίποτα και 3-4 μέρες μετά οι καλοί και πολιτισμένοι κάτοικοι του χωριού Βουλγαρέλι τη δηλητηρίασαν και είναι άγνωστο που βρίσκονται τα κουτάβια , σκοτωμένα είναι; σε βοσκούς  το ιδιο πολιτισμένους τα έδωσαν;

Ντροπή σε όλους για τη κατάντια στο Βουλγαρέλι, ιδια και χειρότερη  σε ολη την Ελλάδα .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

Δειτε και την καταγγελία στην ΠΦΠΟ

Το Βουργαρελι είναι ένα χωριό στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων Άρτας. Ο Αντιδήμαρχος θέλει να πιάσει τη σκυλίτσα με τα κουτάβια σε διπλανό χωριό στα Αγναντα όπου υπάρχει ένας κύριος που μαζεύει σκυλιά χωρίς να είναι κάποιο κυνοκομειο, χωρίς να έχει άδεια, χωρίς να έχει σύμβαση με κάποιον κτηνίατρο και όσα σκυλιά έχουν πάει εκεί ξαφνικά μετά από λίγες μέρες “δεν υπάρχουν”..

Πιθανώς τα σκοτώνουν ή τα αφήνουν σε άθλια κατάσταση μέχρι να ψοφήσουν.. Φυσικά ο Δήμος μας γνωρίζει τι γίνεται κει και όταν τους ρώτησα τι συνθήκες επικρατούν εκεί προσπάθησαν να με αποφύγουν και μου είπαν να μην ανακατευτώ περαιτέρω.. Είμαι δασκάλα στο συγκεκριμένο χωριό και οφείλω να ενημερώσω όπως μπορώ για να τα σωσω..

Έχω κάνει αναρτήσεις στο Facebook, έχω προσπαθήσει να ρωτήσω κατοίκους στο χωριό αν θέλουν να τα κρατήσουν αλλά δεν ενδιαφέρεται κανένας.. Παρακάτω σας στέλνω την ανάρτηση που έχω κάνει για να τα δουν διάφοροι άνθρωποι από τα γύρω χωριά και στη 2η φώτο σας στέλνω το κλουβί που έχει στήσει ο Δήμος για να τα εγκλωβισει και να τα μεταφέρει στο άθλιο εκείνο μέρος..».

Αλλά όμως είμαστε πανευτυχείς γιατί ο νομος ο νέος έχει λάβει πρόνοια για όλα  και όλα θα λυθούν .

Ναι αυτο το νομο που τον έφτιαξε ενας που μενει στη Ν. Υόρκη και έχει συγγένεια με το Πρωθυπουργό .

Ντροπή και στη Κυβέρνηση και σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ