Η Σοφία Εξάρχου, μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από κάτοικο του χωριού Κιρκιζάτες Άρτας ότι η κόρη του είδε ένα από τα αδέσποτα σκυλιά του οικισμού, νεκρό, εμφανώς κακοποιημένο με δεμένα τα πόδια κοντά στην εκκλησία της Παναγίας και πως το 15χρονο κορίτσι αντικρίζοντας το πτώμα ξέσπασε σε λυγμούς.

Η κα Εξάρχου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι ζήτησε από τον αυτόπτη μάρτυρα να καλέσει την Αστυνομία ώστε το έγκλημα τουλάχιστον να καταγραφεί από την ΕΛ.ΑΣ., και τελικά μέχρι οι αστυνομικοί να φτάσουν επί τόπου – καθώς πράγματι κλήθηκαν από τον πατέρα της 15χρονης – το πτώμα του σκύλου είχε εξαφανιστεί.

«Όσο και αν ψάξαμε τους γύρω κάδους στάθηκε αδύνατο να εντοπίσουμε το πτώμα» μας εξήγησε ο μπαμπάς της νεαρής κοπέλας ο οποίος μας τόνισε ότι δυστυχώς τα δύο παιδιά που βρήκαν το πτώμα δεν σκέφτηκαν εκείνη την ώρα να τραβήξουν φωτογραφίες.

Όπως συνήθως συμβαίνει στις κλειστές κοινωνίες ακόμα και τα πιο φρικτά εγκλήματα οι περισσότεροι ντόπιοι προτιμούν να μένουν στην αφάνεια ώστε να μην κακοχαρακτηρίζεται ο τόπος και δεν τους νοιάζει να τιμωρηθεί ο δράστης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here