Ένας άνδρας κάτοικος της Πεδινής Ιωαννίνων ενημέρωσε σήμερα τηλεφωνικά τη Θεοδώρα Μπέτση για τον σκύλο που είδε αρχικά να ουρλιάζει και τρέχοντας να κρύβεται δίπλα από το σπίτι του.

Το ζώο είχε κομμένα αυτιά, τα οποία κυριολεκτικά κρέμονταν, και ήταν ολοφάνερο ότι είχε χτυπηθεί με τσεκούρι στο κεφάλι.

Η κα Μπέτση, εξήγησε στο zoosos.gr, ότι πήγε επί τόπου μαζί με μια φίλη της, τη Ματίνα Τσαβέλη, και με μεγάλη δυσκολία κατάφεραν να βγάλουν το ζώο, που υπέφερε από φρικτούς πόνους, ανάμεσα από τους δύο τοίχους στους οποίους με δυσκολία μπορεί να μπει ένας άνθρωπος, καθώς είχε κρυφτεί τρομοκρατημένο κάτω από κάτι τελάρα.

Αφού έβγαλαν το ζώο από εκεί με δυσκολία στη συνέχεια το μετέφεραν στο κτηνιατρείο του Μιχάλη Σίντου όπου και χειρουργήθηκε, αλλά η κατάσταση που παραμένει κρίσιμη.

Τα αυτιά που κρέμονταν ο κτηνίατρος αναγκάστηκε να τα κόψει.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο δείχνουν τη βαρβαρότητα του εγκληματία που κοπάνησε ανελέητα το ζώο.

Το πότε έγινε το έγκλημα δεν το γνωρίζουμε αλλά βλέποντας τα σκουλήκια στις πληγές θεωρούμε ότι συνέβη τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν εντοπιστεί.

Σύμφωνα με την κα Μπέτση το ζώο φορούσε περιλαίμιο, το οποίο έχει μπει μέσα στον λαιμό του, κάτι που αποδεικνύει ότι το σκυλί δεν είναι αδέσποτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here