Με ένα απίστευτα χιουμοριστικό βίντεο, οι «Ράδιο Αρβύλα» σατιρίζουν και ξεφτιλίζουν την επίθεση του  Αλέξανδρου Καχριμάνη στο Σπύρο Ριζόπουλο στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου.

Ολα ξεκίνησαν με τη συζήτηση για την ανανέωση της θητείας των μελών του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Ηπείρου, με τον επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρο Ριζόπουλο να θέτει ερωτήματα για την επιλογή της Βασιλικής Μπούμπα και της Σταυρούλας Τσιάρα, επειδή προέρχονται από τον ίδιο χώρο, καθώς και λόγω της γνωστής θέσης που έχει και στο παρελθόν εκφράσει για αποτυχημένους χειρισμούς της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων και περιφερειακής συμβούλου Στ. Τσιάρα στο θέμα της πανδημίας.

Ο περιφερειάρχης θέλησε να έχει την τελευταία λέξη, καλύπτοντας την κ. Τσιάρα, ωστόσο οι κατηγορίες που εξαπέλυσε προς τον κ. Ριζόπουλο, λέγοντας ότι είναι απών απ’ όλα και χαρακτηρίζοντάς τον Αθηναίο, οδήγησαν σε ανταλλαγή χαρακτηρισμών που δεν έχουν προηγούμενο και καταγράφονται ως μια μαύρη σελίδα στην αυτοδιοικητική ιστορία της Ηπείρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here