ΑρχικήΉπειροςΞεκινούν οι μελέτες για το νέο Μουσικό Σχολείο Άρτας και τα 4...

Ξεκινούν οι μελέτες για το νέο Μουσικό Σχολείο Άρτας και τα 4 νέα Νηπιαγωγεία.

Δημοσιεύθηκε:

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, για την προώθηση θεμάτων που αφορούν την Άρτα, εντάσσεται και η συνάντησή του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚτΥπ Α.Ε) κ. Αθανάσιο Γιάνναρη. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιώργος Πανέτας, και η Διευθυντήρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων Σοφιά Γρύλλια.

Τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα σχολικών κτιριακών υποδομών, στα οποία ο Δήμος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Πιο συγκεκριμένα, έγινε εκτενής συζήτηση για την ανέγερση του νέου κτιρίου του Μουσικού Σχολείου, την κατασκευή 4 νέων νηπιαγωγείων στο Δήμο, την βελτίωση των σχολικών κτιριακών υποδομών σε επίπεδο ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, ενεργειακής αναβάθμισης, πυρασφάλειας, τοποθέτησης αλεξικέραυνων, απομάκρυνσης στοιχείων αμιάντου, στατικής επάρκειας των κτιρίων,  κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί, πως προκειμένου να «τρέξουν» πιο γρήγορα οι διαδικασίες ο Δήμαρχος Άρτας δήλωσε την πρόθεσή του να αναλάβουν τις μελέτες για το νέο κτίριο του Μουσικού Σχολείου, καθώς και τις αντίστοιχες για την κατασκευή των τεσσάρων νηπιαγωγείων σε Καλαμιά, Καμπή, Γραμμενίτσα και Αγίους Αναργύρους.

Η πρόταση του Δημάρχου έγινε αποδεκτή από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Γιάνναρη, ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες του Δήμου να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσεων και όχι μόνο στην διαπίστωση αναγκών.

Τελευταία νέα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι...

Περισσότερα