Χωρίς θέρμανση βρέθηκαν οι μαθητές του 3ου γυμνασίου και 3ου λυκείου Άρτας σήμερα το πρωί και μη αντέχοντας το τσουχτερό κρύο σε όλες τις αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος, οι δυο Διευθύνσεις αποφάσισαν να διακόψουν το μάθημα και οι μαθητές αποχώρησαν από το σχολείο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας “Ταχυδρόμος της Άρτας” το πρόβλημα προέκυψε όταν σήμερα το πρωί τελείωσε το πετρέλαιο θέρμανσης στην δεξαμενή του σχολικού συγκροτήματος και αυτή την ώρα σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Σφήκα αναμένεται από στιγμή σε στιγμή ο εφοδιασμός.
Στο μεταξύ, η εντολή από πλευράς του αρμοδίου αντιδημάρχου από την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων μετά τις γιορτινές διακοπές να ξεκινήσει ο εφοδιασμός σε όλα τα σχολεία και πιο συγκεκριμένα «Έχουν δεν έχουν πετρέλαιο μέσα στη δεξαμενή να συμπληρώνονται τα λίτρα, με προτεραιότητα ανεφοδιασμού σε σχολικές μονάδες που οι διευθυντές θα ενημερώσουν ότι τελειώνει ή τελείωσε το πετρέλαιο».
Ωστόσο υπήρξαν περιπτώσεις που μάλλον οι διευθυντές επιστρέφοντας από την χριστουγεννιάτικη διακοπή δεν ήλεγξαν την δεξαμενή.