Πάνω από 80% πληρότητα είχαν τα τουριστικά καταλύματα της περιοχής τις ημέρες του Πάσχα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο atpreveza.gr ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκίδη, η περιοχή είχε πολλούς επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, ωστόσο η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων άγγιξε μέχρι και το 100% το τριήμερο του Πάσχα.

Όπως τόνισε οι ξενοδοχειακές μονάδες που λειτούργησαν αυτές τις ημέρες υποδέχθηκαν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, καθώς και αρκετούς επισκέπτες από Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ιταλία, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Πρέβεζα έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε Πασχαλινό προορισμό.

“Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα και για την καλοκαιρινή περίοδο, ωστόσο αυτό αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η περιοχή δείχνει να έχει μια ανοδική τάση όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τα τριήμερα και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι η Πρέβεζα σιγά σιγά βγαίνει από τη συγκοινωνιακή απομόνωση με την ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών αξόνων” τόνισε ο κ. Χαλκίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ