Την πρόσληψη 6 ατόμων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου χρόνου, διετούς διάρκειας, με δυνατότητα παράτασης έως την λήξη του προγράμματος τα οποία θα στελεχώσουν την μία από τις δύο Τοπικές ομάδες που θα λειτουργήσουν ,στην Πρέβεζα υπέγραψε ο αναπληρωτής διοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης.

Μία θα βρίσκεται στο κτίριο του ΠΕΔΥ και η άλλη σε χώρο που αναζητείται. Για το σκοπό αυτό θα προσληφθούν συνολικά 8 οικογενειακοί γιατροί, 3 παιδίατροι, 4 νοσηλευτές/ριες, 4 επισκέπτες/ριες υγείας, 2 κοινωνικοί λειτουργοί, 4 διοικητικοί, που θα στελεχώσουν τις νέες υπηρεσίες.

Εν τω μεταξύ ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε προκειμένου να εγκαινιάσει δύο μονάδες ΤΟΜΥ, υπογράμμισε πως στόχος της παρέμβασης είναι να καλυφθεί ένα σημαντικό κενό που υπήρχε από ιδρύσεως του ΕΣΥ και το οποίο επιδεινώθηκε τα τελευταία χρόνια της κρίσης, λόγω της αποδιοργάνωσης που συνέβη στις δομές των αστικών κέντρων.

Το εγχείρημα έχει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για 4 χρόνια, πράγμα που διασφαλίζει την ομαλή ροή πληρωμών αλλά και τη βιωσιμότητά του, ενώ όπως επισήμανε ο υπουργός στη συνέχεια, θα υπάρξει ομαλή ενσωμάτωση στην λειτουργία του δημόσιου συστήματος Υγείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ