Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Με συμβολικό γάμο παντρεύεται σήμερα ο 85χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την 32χρονη Μάρτα Φασίνα, βουλευτής του κόμματος του Καβαλιέρε, Forza Italia.

Η τελετή, η οποία αρχικά φαινόταν πως είχε ακυρωθεί, δεν θα έχει θρησκευτική, νομική και πατρογονική αξία, και θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στη Villa Gernetto του Lesmo, στην επαρχία Monza e Brianza της Περιφέρειας της Λομβαρδίας. 

Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, αναμένονται 60 καλεσμένοι, φίλοι του στενού τους κύκλου, και το μενού προβλέπει την κοπή μιας 3όροφης τούρτας, όσα χρόνια αγάπης μεταξύ των δύο. Προβλέπεται η ανταλλαγή υποσχέσεων και δώρων και το μεσημεριανό γεύμα μάλλον θα συνοδεύεται από τη μουσική του μαέστρου Apicella, για πολλά χρόνια φίλος του Καβαλιέρε.

Αν και πρόκειται περί συμβολικής τελετής, πολλοί είναι αυτοί που δεν βλέπουν με καλό μάτι το γεγονός για πολλούς λόγους. Από τη μία, υπάρχει ένας πόλεμος στην Ουκρανία δια χειρός του επί χρόνια φίλου του Καβαλιέρε, Βλαντίμιρ Πούτιν. Από την άλλη, τα παιδιά του Μπερλουσκόνι ανησυχούν για την κληρονομιά του πατέρα τους, η οποία εκτιμάται σε περισσότερα από 6 δισ. Ευρώ, η διασφάλιση των οποίων φαίνεται να είναι ο λόγος για την επιλογή να μην πραγματοποιηθεί μια παραδοσιακή γαμήλια τελετή, η οποία είναι και η τρίτη για τον Καβαλιέρε.

www.ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ