Σοκ προκαλεί μια φρικιαστική δολοφονία στις ΗΠΑ με μια 16χρονη, να βάζει φωτιά και να καίει την οικογένειά της, σκηνοθετώντας τον θάνατό της και να κλέβεται με τον σύντροφό της!

Η Κάντανς Γουόλτον και η οικογένειά της, θεωρούνταν νεκροί στην μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε το σπίτι τους. Η υπόθεση φαινόταν απλή για τις Αρχές, καθώς από την φωτιά δεν απέμεινε το οτιδήποτε. Μόνο στάχτη και αποκαΐδια. Όμως η Κάντανςείχε άλλο σχέδιο!

Από τα δυο πτώματα που βρέθηκαν στο σπίτι, η Αστυνομία θεώρησε πως το ένα άνηκε στην Κάντανς και το άλλο στον Τζέραλντ. Μόνο που το πτώμα άνηκε στην μητέρα της, κάτι που η Αστυνομία άργησε να καταλάβει.

Όμως η εξαφάνιση του αυτοκινήτου της μητέρας, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε ιδιωτικό πάρκινγκ, προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον των Αρχών. Η παρακολούθηση ξεκίνησε.

Μετά από 12 ώρες και 2.500 μίλια ταξιδιού, η Αστυνομία έκανε την κίνησή της και τότε έπαθαν όλοι σοκ: Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η Κάντανς!

Οι Αρχές πιστεύουν πως η Κάντανς ταξίδεψε μέχρι το Όρεγκον για να συναντήσει τον σύντροφό της και στην συνέχεια να «κλεφτούν», σκηνοθετώντας τον θάνατό της ώστε να ζήσει απαλλαγμένη από την μητέρα της. Το 16χρονο κορίτσι κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία ενώ η Αστυνομία αναζητά τον σύντροφό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here