Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Αγγλία με μια 36χρονη γυναίκα να δολοφονεί την ίδια της την μητέρα αποκεφαλίζοντάς την.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, η δράστης Οντέσα Κάρεϊ, έγινε αντιληπτή από τον οικογενειακό της φίλο της Τζον Μάρεϊ όταν αυτή του… έδειξε το κομμένο κεφάλι της μητέρας της.

Η Οντέσα χρησιμοποίησε μαχαίρι και ψαλίδι και έκοψε το κεφάλι. Σχημάτισε έναν σταυρό στην άνω κοιλία και μετά αφαίρεσε τον εγκέφαλο μάλλον με σφυρί, όπως έγινε γνωστό.

Ο άνδρας εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου σήμερα και ανέφερε τα όσα είχε γίνει μάρτυρας. Είπε στο σώμα ενόρκων ότι βρήκε την Οντέσα να κάθεται στο υπόστεγό του.

“Φαίνεται πως τη σόκαρα γιατί μάλλον δεν περίμενε ότι θα επέστρεφα. Σκούπιζε τα χέρια και τα μπράτσα της. Φάνηκε να σκουπίζει το αίμα. Έμοιαζε κουρασμένη. Κουνούσε το κεφάλι για να μην κοιμηθεί. Λίγο μετά έπιασε μια μπλε τσάντα. Είχα καθίσει ακριβώς δίπλα της. Από μέσα έβγαλε μία πετσέτα και μια μαξιλαροθήκη και μετά παρουσίασε το κεφάλι.

Το φίλησε στο μέτωπο και το ξαναέβαλε προσεκτικά στην τσάντα, μέσα στην πετσέτα και τη μαξιλαροθήκη” ανέφερε ο άνδρας στην κατάθεσή του.

Ο Μάρεϊ είπε ότι δεν ήξερε τι να κάνει και είπε στους ανθρώπους στην τοπική παμπ ότι είχε μία πολύ περίεργη ημέρα.

Το ακέφαλο πτώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι της και ο εγκέφαλός της στο μπάνιο. Η κόρη της βρέθηκε να κρύβεται στη σοφίτα.

Η 36χρονη κατηγορείται για φόνο αλλά δεν είναι κατάσταση να δικαστεί για ποινικό αδίκημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here