Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας μιας 20χρονης μπαργούμαν από τον καλύτερό της φίλο. Ο φίλος της αφού τη βίασε, τη σκότωσε και πέταξε το πτώμα της σε μια λίμνη.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράφει κανείς την άγρια δολοφονία μιας 20χρονης μπαργούμαν από τον καλύτερό της φίλο.

Η κοπέλα εμπιστεύτηκε τον φίλο της για να την συνοδεύσει έπειτα από μια συναυλία στο σπίτι της, όπου τελικά τη βίασε και τη δολοφόνησε, ενώ στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της σε μια λίμνη.

Το πτώμα της Keeley Bunker, ανακαλύφθηκε από τον θείο της, Jason Roberts, με το πρόσωπο της κάτω, σε μια λίμνη σε πάρκο του Tamworth στο Λονδίνο.

Οι δικηγόροι της οικογένειάς της, αναφέρουν ότι εμπιστεύτηκε τον καλό της φίλο Wesley Streete, και γύρισαν μαζί στο σπίτι της έπειτα από την συναυλία του ράπερ Aitch. Όταν την βρήκαν είχε κατεβασμένο το κολάν και το εσώρουχό της. Ο θείος της άρχισε να ουρλιάζει όταν είδε το πτώμα της.

Λίγες μόλις ημέρες πριν, γιόρτασε τα γενέθλιά της, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον δικαστή η 20χρονη είχε στραγγαλιστεί. Ο δράστης, είπε στην κολλητή της ότι θα την συνόδευε εκείνος με ασφάλεια στο σπίτι της.

Ο 20χρονος υποστηρίζει ότι μόλις την άφησε ήταν ακόμη ζωντανή. Μάλιστα, όπως κατέθεσε η κολλητή της, της είχε προτείνει να μείνει στο δικό της σπίτι, αλλά η 20χρονη αρνήθηκε επειδή ήταν κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί στο δικό της κρεβάτι.

“Έχω τον Wes, μένει δίπλα μου, θα με πάει αυτός στο σπίτι, θα είναι μια χαρά” ήταν τα τελευταία λόγια στην κολλητή της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here