Ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Τουρκία με 69χρονο πατέρα να σκοτώνει με 20 σφαίρες την 29χρονη κόρη του! Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο 69χρονος δολοφόνησε την κόρη του επειδή δεν του αποκάλυψε που βρισκόταν η πρώην σύζυγός του.

Οι 11 από τις 20 σφαίρες, μάλιστα, πέτυχαν την 29χρονη στο κεφάλι δείγμα της αγριότητας της δολοφονίας της. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού της 29χρονής προς την Αττάλεια για να λάβει μέρος σε εξετάσεις.

Ο 69χρονος πατέρας της αποφάσισε να την ακολουθήσει, αφού προηγουμένως είχε παγιδέψει το αυτοκίνητό της με συσκευή GPS προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της.

Κάποια στιγμή ο 69χρονος αποφάσισε να χτυπήσει το αυτοκίνητο της κόρης του με αποτέλεσμα να το βγάλει εκτός δρόμου. Στη συνέχεια κατηγορείται ότι την έβγαλε σηκωτή από το όχημα και άρχισε να τη ρωτάει επίμονα για το πού βρισκόταν η μητέρα της.

Όταν η 29χρονη αρνήθηκε να απαντήσει τότε ο πατέρας της την πυροβόλησε 20 φορές, με 11 σφαίρες να πετυχαίνουν στο κεφάλι την κόρη του.

Μετά το φονικό ο πατέρας της κοπέλας επιχείρησε να εξαφανιστεί αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και το όπλο με το οποίο είχε πυροβολήσει 20 φορές.

Ο 69χρονος αντιμετωπίζει πλέον την ποινή της ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχος για φόνο με τον ίδιο να υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι είναι πνευματικά ασταθής.

Το δικαστήριο έχει ζητήσει τη διεξαγωγή ψυχολογικής πραγματογνωμοσύνης για τον 69χρονο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ