Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Τουρκία, όπου 24χρονος στραγγάλισε την 22χρονη κοπέλα του την ώρα του σ@ξ, μετά τάισε ατάραχος τη γάτα και στη συνέχεια έφυγε από το διαμέρισμά της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η μοιραία για την 22χρονη συνάντησή τους έγινε στο διαμέρισμα της κοπέλας στην επαρχία Ντενιζλί της Τουρκίας.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, μάλιστα, ότι ο 24χρονος είχε το θράσος να χαιρετίσει προς μια κάμερα ασφαλείας κατά την έξοδό του από το διαμέρισμα στο οποίο είχε δολοφονήσει την 22χρονη.

Κατά τις ίδιες πηγές όταν επέστρεψε στο σπίτι του ο 24χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του για να της πει ότι η 22χρονη, η οποία ήταν στο τελευταίο έτος της σχολής της στο πανεπιστήμιο Pamukkale, «μπορεί να έχει πεθάνει».

Η μητέρα του 24χρονου, τότε, κάλεσε άμεσα την αστυνομία και ενημέρωσε για όσα της είχε αποκαλύψει το παιδί της. Όταν συνελήφθη ο 24χρονος υποστήριξε ότι η κοπέλα δεν είχε αντισταθεί όταν της έκανε τη θανατηφόρα λαβή στο λαιμό.

Δείγματα DNA που βρέθηκαν κάτω από τα νύχια της 22χρονης δείχνουν ότι η νεαρή κοπέλα επιχείρησε να αντισταθεί ενώ ο 24χρονος την έσφιγγε στο λαιμό.

Οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν ότι η ψύχραιμη αποχώρησή του 24χρονου από το διαμέρισμα της 22χρονης σε συνδυασμό με το ότι δεν ενημέρωσε τις αρχές, δείχνουν προς μια προμελετημένη πράξη παρά σε ένα ερωτικό παιχνίδι που είχε άσχημη κατάληξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ