Άγριο έγκλημα: Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις ΗΠΑ με μια μητέρα 30 ετών να κατηγορείται για τη δολοφονία του μόλις 6 ετών γιου της.

Η 30χρονη Daneicha Bringht από το Οχάιο αρχικά, μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν κάποιος άλλος που πυροβόλησε το παιδί της.

Το τηλεφώνημα από την 30χρονη έγινε στις 7 το πρωί από ένα ξενοδοχείο. Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι κάποιος άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε το παιδί της που βρισκόταν στο δωμάτιο με αριθμό 301.

Η εκδοχή αυτή, όμως, δεν έπεισε τους αστυνομικούς οι οποίοι μετά από επίμονες ερωτήσεις κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία της 30χρονης.

Σύμφωνα με το Cleveland.com η 30χρονη ομολόγησε, τελικά, ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 6χρονο αρκετές φορές και στο κεφάλι και στην κοιλιά. Ο πατέρας της 30χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη του πάσχει από ψυχικές ασθένειες ανάμεσα στις οποίες και σχιζοφρένεια.

Όπως είπε η οικογένειά της προσπάθησε αρκετές φορές να πάρει την κηδεμονία του μικρού αγοριού από τη στιγμή που η 30χρονη παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα πριν από περίπου 4 χρόνια.

«Ήταν ένα απίστευτο παιδί. Ήθελε να κάνει ό,τι και τα μεγαλύτερα παιδιά. Ήθελε να μάθει και να κάνει τα πάντα. Του άρεσε να παίζει» δήλωσε συντετριμμένος ο παππούς του 6χρονου.

Η 30χρονη κρατείται με εγγύηση 500.000 δολαρίων ενώ η εξέλιξη της υπόθεσης θα κριθεί από δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here