Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους διαδικτυακούς φίλους του γιατρός από τον Καναδά, όταν τους αποκάλυψε ότι το τελευταίο πράγμα που περίμενε να δει όταν εξέτασε το συκώτι μιας ασθενούς ήταν ένα… μωρό.

Όπως ανέφερε ο Μάικλ Νάρβεϊ σε viral βίντεο στο TikTok, που συνοδευόταν από υπερηχογράφημα του συκωτιού με το έμβρυο, εργαζόταν στο Children’s Hospital Research Institute της Μανιτόμπα στον Καναδά, όταν εμφανίστηκε μια 33χρονη. Ανέφερε ότι είχε 14 ημέρες εμμηνορροϊκή αιμορραγία και ότι είχαν περάσει 49 ημέρες από την τελευταία φορά που είχε περίοδο.

Οι γιατροί την υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις, μεταξύ των οποίων και υπερηχογράφημα. «Αυτό που βρήκαν στο συκώτι της ήταν αυτό: Ένα μωρό» είπε ο Νάρβεϊ, εξηγώντας ότι επρόκειτο για μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση «έκτοπης κύησης».
Οπως είναι γνωστό, το μωρό κατά τη φυσιολογική κύηση αναπτύσσεται στη μήτρα της γυναίκας. Σπάνια, όμως, το έμβρυο μπορεί να μην «κολλήσει» στη μήτρα, αλλά να προσκολληθεί σε άλλα σημεία εκτός μήτρας.

Tο αποτέλεσμα είναι να πεθάνει το έμβρυο, ενώ μπορεί να κινδυνέψει και η ζωή της γυναίκας. «Κάποιες φορές είδαμε κάτι τέτοιο (σ.σ.: έμβρυο) στην κοιλιά, αλλά ποτέ στο συκώτι» ανέφερε ο Νάρβεϊ.

@nicu_musings

Where is this ectopic #pregnancy ⁉️Believe it or not! #doctor #baby #doctorsoftiktok #fypシ #foryoupage

♬ original sound – Dr Michael Narvey

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ