Η 14χρονη μαθήτρια βρέθηκε νεκρή και θαμμένη στο κήπο της! Ο φίλος της την έδειρε και την έθαψε… Ήταν έγκυος 8 εβδομάδων….

​Σύμφωνα με την Mirror η κοινή γνώμη στην Αργεντινή είναι σοκαρισμένη έπειτα από τα αποτελέσματα της νεκροψίας στοChiara άψυχο κορμί μιας 14χρονης Chiara κοπέλας, η οποία θάφτηκε ζωντανή από τον ίδιο τον σύντροφο της, όταν ήταν μόλις δυο μηνών έγκυος!

Το σώμα της άτυχης Chiara βρέθηκε, τρεις μέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της στις Αρχές.

Η κοπέλα ήταν θαμμένη στην πλακόστρωτη αυλή του συντρόφου της, ενώ η νεκροψία που διεξήχθη στο άψυχο σώμα της Chiara, έδειξε πως ήταν οχτώ εβδομάδων έγκυος και πριν θαφτεί ζωντανή από τον φίλο της, είχε δεχθεί χτυπήματα το κεφάλι, στο πρόσωπο και στο σώμα.

Μάλιστα ο φίλος της που ονομάζεται Μανουέλ Μανσίλα και με τον οποίο η 14χρονη έβγαινε για 8μήνες ενώ πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο, στις αρχές της εξαφάνισης της είχε το θράσος να συμμετάσχει στις έρευνες της αστυνομίας ώστε να βρεθεί η κοπέλα του!

Πλέον, ο έφηβος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και εξαναγκασμό σε άμβλωση, αφού στο σώμα της 14χρονης βρέθηκαν ίχνη ουσίας που χρησιμοποιείται για αμβλώσεις.

Αντιμέτωποι με κατηγορίες είναι επίσης η μητέρα και ο πατριός του Μανουέλ Μανσίλα.

Ο τραγικός θάνατος της άτυχης Chiara Paez, έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων στην Αργεντινή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here