Συγκλονίζει μία υπόθεση βρεφοκτονίας στην Αγγλία με δράστιδα μία 24χρονη γυναίκα από το Νεπάλ και θύμα το νεογέννητο βρέφος της. Του έσπασε το κεφάλι και πέταξε το πτώμα σε πάρκο.

Μία 24χρονη εργαζόμενη σε μονάδα φροντίδας, σκότωσε το νεογέννητο βρέφος της, αλλά γλύτωσε τη φυλακή παρότι συνέθλιψε το κεφαλάκι του μικρού κοριτσιού λίγο μετά τη γέννησή του, αφήνοντας το κορμάκι του σε πάρκο όπου εντοπίστηκε τέσσερις ημέρες αργότερα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μπαμπίτα Ράι, προκάλεσε φρικτά τραύματα στο νεογέννητο μωράκι της και το άφησε δίπλα σε ένα δέντρο, στο Άλντερσοτ του Χάμσαϊρ στην Αγγλία, το 2017.

Απαλλάχθηκε από φόνο μετά από δίκη δύο εβδομάδων και ενώ η αστυνομία την αναζητούσε μετά τον θάνατο του μωρού.

Η Ράι ήταν έγκυος έξι μηνών όταν μπήκε στη χώρα από το Νεπάλ, αλλά το απέκρυψε από τους συνοριοφύλακες και τους συναδέλφους της στο εστιατόριο που δούλευε, λόγω της «ντροπής» που συνοδεύει όποια γεννά εκτός της πατρίδας της.

Καταδικάστηκε για βρεφοκτονία τον Μάιο και σήμερα, έχοντας περάσει πάνω από ένα χρόνο κράτησης από την αρχική της σύλληψη, η Ράι είναι «ελεύθερη να φύγει» σύμφωνα με δικαστή του Χάμσαϊρ. Δόθηκε εντολή για δύο χρόνια κοινωνικής υπηρεσίας και δράσεις επανένταξης για 30 ημέρες.

Η Ράι συνέθλιψε το κρανίο του βρέφους αφότου γέννησε δίπλα σε δέντρο και πέταξε το πτώμα του σε πάρκο, λίγες ώρες μετά την γέννα.

Η 24χρονη φέρεται να κατάφερε επαναλαμβανόμενα χτυπήματα στο κεφάλι του βρέφους μετά την γέννησή του, προκαλώντας του «σημαντικά» και εν τέλει, θανάσιμα τραύματα.
Ένας κηπουρός του πάρκου, εντόπισε το μακάβριο εύρημα, τέσσερις ημέρες μετά, ενώ στην αρχή νόμιζε ότι πρόκειται για κάποια κούκλα που ξέχασε ένα παιδί.

Σύμφωνα με τον δικαστή, η Ράι – που δεν είχε σύζυγο- ήταν υπό «ανυπόφορη πίεση» καθώς η οικογένειά της στο Νεπάλ, θα θεωρούσε το μωρό ως «κατάρα» και όχι ως «ευλογία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here