Φρικιαστικό έγκλημα: Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 28χρονης εγκύου από τη φίλη της, η οποία αφού την έσφαξε της πήρε το μωρό που κυοφορούσε από την κοιλιά επειδή έλεγε ψέματα πως ήταν και εκείνη έγκυος!

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην Κολομβία με την Mariluz Mosquera να συλλαμβάνεται από την αστυνομία μετά από αναζήτηση 9 μηνών. Θύμα της, η 28χρονη Yulexis Valecillos, η οποία κυοφορούσε το τρίτο της παιδί.

Η Mosquera κάλεσε την Valecillos στο σπίτι της για να της δώσει κάποια ρούχα, για τα παιδιά της. Εκεί όμως της έστησε καρτέρι θανάτου, καθώς τη δολοφόνησε και στη συνέχεια της άνοιξε την κοιλιά για να της πάρει το μωρό.

Η Mosquera έλεγε ψέματα στην οικογένεια του συζύγου της, ο οποίος πέθανε, πως κυοφορούσε το παιδί του ώστε να τους παίρνει χρήματα.

Μάλιστα, η σορός της άτυχης 28χρονης δεν είχε ανακαλυφθεί μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσα σε σακούλες σκουπιδιών κοντά σε μια λίμνη.

Η Mosquera είχε παρουσιαστεί σε νοσοκομείο κρατώντας το βρέφος που είχε κλέψει στην αγκαλιά, ωστόσο οι γιατροί με έκπληξη διαπίστωσαν πως ουδέποτε είχε γεννήσει καθώς δεν είχε κανένα σημάδι τοκετού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here