Είδος… προς εξαφάνιση αποτελεί πλέον η σειρά μπισκότων που προέρχεται από συνεργασία μεταξύ γνωστής εταιρείας και του Pokemon, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Χαρακτήρες του cartoon διακοσμούν τη συγκεκριμένη σειρά μπισκότων, σε μια limited edition παραγωγή.

Συγκεκριμένα, τα μπισκότα αυτής της σειράς απεικονίζουν πολλούς από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού, μεταξύ των οποίων το ηλεκτρικό ποντίκι, Pikachu, και η σαύρα που φλέγεται, ονόματι Charmander.

Όπως έκανε γνωστό ο παρασκευαστής, τα μπισκότα ορισμένων χαρακτήρων, όπως το Dratini, ο Lapras και το μυθικό Pokémon Mew, είναι «δύσκολο να βρεθούν σε σχέση με άλλα».

Οι φανατικοί του Pokémon και άλλοι συλλέκτες έχουν ήδη προμηθευτεί πολλά από αυτά τα μπισκότα, τα οποία πλέον διαθέτουν στο eBay σε εκθετικά υψηλότερες τιμές, ειδικά αν πρόκειται για σφραγισμένες συσκευασίες.

Μάλιστα σήμερα, τα πρωτοσέλιδα ασχολούνται με την διάθεση στο eBay ενός τέτοιου μπισκότου, το οποίο απεικονίζει το Pokemon Mew, ενώ πρόσφατα πωλητής ζητούσε έως και 8.500 ευρώ για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Σε συνέχεια συζητήσεων που προκλήθηκαν, η τιμή στο eBay έχει φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, με το σπάνιο μπισκότο να έχει φτάσει σε αξία ακόμα και τις 30.000 ευρώ. Ακόμα, δώδεκα πωλητές, σύμφωνα με το CBS, ζητούν σχεδόν 22.000 ευρώ.

 

 

ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here