Οι κινεζικές αρχές κατέστρεψαν σήμερα μια τεράστια ποσότητα με προϊόντα απομίμησης εμπορικών σημάτων όπως η Nike και η Louis Vuitton, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε 17 επαρχίες και πόλεις, όπως μετέδωσε το κρατικό δίκτυο CCTV.

Συνολικά, καταστράφηκαν 3.000 τόνοι προϊόντων απομίμησης, η αξία των οποίων αποτιμάται στα 500 εκατ. γιουάν (69 εκατ. δολάρια), σύμφωνα με το CCTV.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κρατικής Διοίκησης για τη Ρύθμιση της Αγοράς, στην οποία δεν κατονομάζονται συγκεκριμένες εταιρίες, ο Γιανγκ Σινγκπίνγκ, αξιωματούχος στη Σετσουάν, δήλωσε πως η κυβέρνηση έχει θέσει ως προτεραιότητα την πάταξη της παραποίησης προϊόντων και ότι «διορθώνει με αποφασιστικό τρόπο τα παράνομα και χαοτικά φαινόμενα με σιδερένια πυγμή»

Η «επιχείρηση καταστροφής» εντάσσεται στη φετινή εβδομάδα εκδηλώσεων για την προώθηση της πολιτικής θεμιτού ανταγωνισμού στην Κίνα. Τέτοιου είδους δημόσιες διοργανώσεις δεν είναι ασυνήθιστες στη χώρα, όπου η παραγωγή προϊόντων απομίμησης συνεχίζει να είναι μια μεγάλη βιομηχανία παρά τις προσπάθειες εξάλειψής της.

 

zougla.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ