Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις 18 Ιουνίου θα γιορτάσει τα 78α γενέθλιά του. Ενόψει της μεγάλης μέρας το πρώην μέλος των Beatles έκανε μια ευχή γενεθλίων για όλους τους θαυμαστές του: «σταματήστε να τρώτε κρέας».

Σε μια δημοσίευση στον ιστότοπο της PETA, της διεθνούς οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ο ΜακΚάρτνεϊ ζήτησε ευγενικά από τους θαυμαστές να «παρακολουθήσουν το βίντεο του για την PETA και να απορρίψουν το κρέας».

Paul McCartney’s Birthday Wish is for You to Watch This Video

“All I’ve ever wanted for my birthday is peace on Earth — including for the animals. That’s why this year I’m urging fans to watch a video I hosted for PETA, titled ‘Glass Walls.’” -Sir Paul McCartney

Δημοσιεύτηκε από PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) στις Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

Το αίτημα έρχεται 10 χρόνια αφ’ ότου ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός γύρισε ένα βίντεο με τίτλο «Glass Walls» (το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 20 εκατομμύρια φορές) που έφερε στο φως τι συμβαίνει στα σφαγεία και αποκαλύπτει πως τα ζώα υποφέρουν εκεί.

«Το μόνο που ήθελα για τα γενέθλιά μου είναι η ειρήνη στη Γη – και για τα ζώα» έγραψε ο ΜακΚάρτνεϊ. «Γι ‘αυτό φέτος προτρέπω τους θαυμαστές να παρακολουθήσουν ένα βίντεο που παρουσίασα για την PETA με τίτλο« Glass Walls». Του δώσαμε αυτό τον τίτλο γιατί αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους, ποιος θα ήθελε να φάει κρέας;»

Η ελπίδα του είναι ότι οι θαυμαστές του θα ακούσουν, θα γίνουν χορτοφάγοι και θα ενθαρρύνουν και άλλους κοινοποιώντας το βίντεο.

Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr