«Σκίζουμε τους χάρτες που σχεδιάστηκαν για να μας φυλακίσουν στην ανατολική Μεσόγειο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της χώρας, Φουάτ Οκτάι, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη Λιβύη.
Η Τουρκία «σκίζει τους χάρτες στην ανατολική Μεσόγειο» και «γράφει ιστορία στη Λιβύη» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι, μιλώντας την Τετάρτη σε εγκαίνια μονάδων σε βιομηχανική ζώνη.

«Σκίζουμε τους χάρτες που σχεδιάστηκαν για να μας φυλακίσουν στην ανατολική Μεσόγειο, γράφουμε Ιστορία στη Λιβύη» δήλωσε ο Οκτάι, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση του Σάρατζ στη Λιβύη κατόρθωσε να χαλάσει τα παιχνίδια και τις παγίδες που κάποιοι πήγαν να στήσουν.

«Η αποφασιστική στάση της κυβέρνησης Εθνικής Συμφιλίωσης, με τη στήριξη της χώρας μας, χάλασε τα παιχνίδια και τις παγίδες που προσπάθησαν να στήσουν στη Λιβύη.

Μέχρι σήμερα, όσοι δεν μπόρεσαν να προσφέρουν λύσεις, άρχισαν τις φωνές όσο οι πραξικοπηματίες και οι τρομοκράτες χάνουν τις πόλεις που κερδίζει η νόμιμη κυβέρνηση».

 

stoxos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here