Ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά του βρέθηκαν νεκροί στο Οχάιο και σύμφωνα τόσο με την αστυνομία όσο και με τοπικούς φορείς, γίνεται λόγος για μια αυτοκτονία και τρεις δολοφονίες.

Σύμφωνα με τη Τhe Νational Ηerald, πρόκειται για τον 47χρονο Ελληνοαμερικανό Νικόλαο Μαυράκη, την 37χρονη σύζυγό του Lesley, τον 13χρονο Ace και την 5χρονη Pippa, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, πέντε μίλια έξω από την πόλη Κάντον του Οχάιο.

Συγγενής της Lesley, σύμφωνα με τις πληροφορίες από The Repository και το nypost, τηλεφώνησε στο 911 αφού πήγε στο σπίτι και κανείς δεν απάντησε στην πόρτα. «Ξέρω ότι ο σύζυγός της είχε κάτι σαν μετατραυματικό στρες από τον στρατό και αντιμετώπιζε προβλήματα», δήλωσε ο συγγενής στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας νεκρά και το περιστατικό διερευνάται ως ενδοοικογενειακή διαμάχη που κατέληξε θανατηφόρα. Για αυτό και το περιστατικό ερευνάται ως μια τριπλή δολοφονία και μια αυτοκτονία.

«Ήταν πάντα πολύ φιλικοί»
Ένας γείτονας είπε στο The Repository ότι το ζευγάρι, που είχε μετακομίσει στη γειτονιά το 2016, ήταν «πάντα πολύ φιλικοί σε εμένα», τονίζοντας πως ο Νικόλαος Μαυράκης είχε στρατιωτικό υπόβαθρο και υπέφερε από μετατραυματική διαταραχή μετά την επιστροφή του από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Σημειώνεται πως ο Ελληνοαμερικανός υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό από τον Απρίλιο του 1993 έως τον Ιούλιο του 2013 και αποσύρθηκε ως λοχίας προσωπικού, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο που επικαλείται το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Εργάστηκε στο Αφγανιστάν από τον Ιανουάριο του 2002 έως τον Ιούλιο του 2002 και δύο φορές υπηρέτησε στο Ιράκ, από τον Φεβρουάριο του 2003 έως τον Φεβρουάριο του 2004 και από τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Νοέμβριο του 2008.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ